Workshops & trainingen voor medewerkers en leidinggevenden van organisaties

Op zoek naar workshops om je medewerkers en leidinggevenden sterker in hun werk te maken of integer handelen op de werkvloer te stimuleren?


Mijn aanbod 

- Infosessies medewerkers 'Fit in je Hoofd': interactieve workshop van +/- twee uur gebaseerd op het programma "Fit in je Hoofd, Goed in je Vel". De rode draad in deze sessie zijn de '10 steps to happiness', een Engelse campagne die ook in IJsland en Canada goede resultaten boekte. Geen theorie, maar wel praktische tips en tools. 

- Training medewerkers 'BOM je stress': praktische opleiding van 1 dag waarin de 6 stappen van 'Beter Omgaan Met' stress aan bod komen zodat je medewerkers preventief beter leren omgaan met stress. 

- Training leidinggevenden  'BOM  de stress van je team': In deze 2 daagse training krijgen leidinggevenden enerzijds wat theoretische inzichten over stress en gaan ze aan de slag met praktische toepassingen om stress bij hun medewerkers én zichzelf te detecteren, voorkomen en begeleiden. 

- Workshop 'Sterker in je werk: hoe neem ik mijn loopbaan in handen?'  In deze interactieve workshop van 3 uur ontdekken medewerkers hun loopbaanvaardigheden: wat hen motiveert, wat hen drijft, maar ook wat hun valkuilen zijn. Zo kan je medewerker zelf zorgen voor de eigen duurzame inzetbaarheid. Vooraf krijgen deelnemers online vragenlijst in te vullen over de loopbaanvaardigheden. Op het einde van de workshop krijgt iedereen zijn individueel rapport overhandigd. Op die manier krijgt elke deelnemer een beeld van hoe goed uitgerust hij/zij is om de eigen loopbaan in handen te nemen. Elke deelnemer krijgt ook een werkboekje waarmee tijdens de sessie wordt gewerkt. Werkboekje en individueel rapport zijn inbegrepen in de prijs van de workshop.

- Integer handelen: omgaan met professionele dilemma's: Elke organisatie heeft een missie-visie, kernwaarden en vaak ook een deontologische code. De grote uitdaging is vaak om deze concreet te maken naar je medewerkers en de waarden en code ook echt te laten 'leven' op de werkvloer. In deze interactieve sessie maken we helder wat de kernwaarden en deontologische code inhoudt en vertalen deze onder de vorm van een dilemmaspel met concrete en herkenbare case naar de deelnemers toe. Daarnaast bieden we in deze workshop een kader voor deelnemers om in de toekomst met professionele dilemma's om te gaan.

- Integer handelen voor leidinggevenden: omgaan met professionele dilemma's: Elke organisatie heeft een missie-visie, kernwaarden en vaak ook een deontologische code. De grote uitdaging is vaak om deze concreet te maken naar je medewerkers en de waarden en code ook echt te laten 'leven' op de werkvloer, als leidinggevende heb je hier een sleutelrol in. Via deze workshop leer je als leidinggevende bewuster om te gaan met deontologische dilemma’s uit jouw werkpraktijk, je krijgt inzicht hoe jijzelf en anderen hier tegenaan kijken en leert hoe je door middel van overleg tot een gemeenschappelijke visie en aanpak binnen de collegagroep kunt komen voor dergelijke situaties. Daarenboven krijg je een breder zicht op integriteitsbeleid en leer je hoe je je medewerkers kunt coachen om tot integere medewerkers en een integere organisatie te komen


De inhoud van deze opleidingen wordt altijd afgestemd op uw organisatie en worden dus op maat van uw organisatie aangepast.

Workshops & trainingen voor medewerkers en leidinggevenden van organisaties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x