Testimonials

"Ann is de HR-madam die je bedrijf nodig heeft. Voor ons bij Fiscadvies ( gezien de sterke groei de laatste jaren) geen overbodige luxe maar broodnodig, thanks Ann!"

Carla Van Corenland, Zaakvoerder Fiscadvies

"Vanuit een samenwerking in een boeiend project leerde ik Ann kennen. Ann is een trekker binnen projectwerking, met een brok aan knowhow in verscheidene HR thema's en het hieraan gelinkte wettelijke kader. Dank je wel Ann voor je gedrevenheid, inspirerende inbreng en fijne samenwerking!"

Hanne Kenis, Zaakvoerder Back-iN, expert aanwezigheidsbeleid & re-integratie

"Met Ann is het steeds fijn samenwerken. Ze is een enthousiast persoon en aangename collega. Ze ondersteunt sinds enkele jaren het Lindra-team als freelance HR-consultant. Ze beschikt over een ruime ervaring in alle HR-facetten, die ze dan ook met veel passie en inzet toepast in haar job. Bovendien denkt ze graag mee om tot goede oplossingen te komen voor het bedrijf."

Karen Thys, Office Assistant & Verantwoordelijke Social Media Lindra

"Ann slaagt er in om haar diepgaande kennis en ervaring van HR hands-on te vertalen en zo de klant 'goesting' te geven om stap voor stap te groeien. Ann slaagt erin om de theoretische modellen te vertalen naar de concrete leefwereld van de klant en ze is niet vies om zelf de mouwen op te rollen en concrete HR-taken over te nemen zodat de berg minder hoog is voor de klant. Top klasse !!! "

Ludwig Gelders, Founding Partner Transitie-Partners

"Ik heb Ann leren kennen als een heel gedreven en professionele consultant. In haar consultancy en de trainingen die Ann geeft, slaagt ze erin om haar kennis en expertise op een duidelijke manier over te brengen."

Hilde Vanbergen, Manager Acerta

"Ik ken Ann als een gedreven HR-expert en lesgeefster voor lokale overheden. Ann is iemand waar je steeds op kan rekenen: correct in haar afspraken, snelle reacties en kwaliteitsvol. Een fijne madame om mee samen te werken."

Ine Herten, Projectverantwoordelijke Vorming Professionals bij Vlaamse Stichting Verkeerskunde

"Het was in het verleden altijd fijn samenwerken met Ann. Ann is altijd eerlijk en transparant en werkt op een positieve, constructieve manier."

Kirsten D'Hooghe, HR Adviseur HRWIjs at Verso Social Profit

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x