Training On the Job voor HR medewerkers van social-profit sector

Op zoek naar training on the job voor HRM medewerkers in je non-profit organisatie?

Een nieuwe medewerker op je personeelsdienst? Een nieuwe personeelsverantwoordelijke? Op zoek naar een ondersteuning voor medewerkers HRM die gezien de vele wijzigingen in  sociale wetgeving en personeelsadministratie het noorden even kwijt zijn? Weet dat een on the job training hen én de werking van je personeelsdienst kan versterken.

 De krapte op de arbeidsmarkt zorgt er mee voor dat je als organisatie uit de sociale sector misschien niet de 'witte raaf' kan vinden voor op je personeelsdienst. Maar je kan medewerkers mits de juiste begeleiding wel laten uitgroeien tot een  witte raaf.

Zorgen voor een snelle en efficiënte inwerking/opfrissing van je medewerkers personeelsdienst ? Verlies niet te veel tijd om hen opleidingen te laten volgen in een klaslokaal met eerder theoretische én te algemene inhoud, maar biedt hen een ondersteuning die praktisch én oplossingsgericht is: training on the job. 

Onderzoek toont aan dat medewerkers meer leren van trainen ‘on the job’ dan van een training ergens op een externe locatie.

Tijdens de training on the job worden je medewerkers individueel begeleid tijdens de dagelijkse werkzaamheden op de personeelsdienst in een lokaal bestuur. Mijn taak is om hen met meer kennis van zaken en zelfvertrouwen in hun dagelijkse werkzaamheden te laten groeien. 

Deze begeleiding is ideaal voor medewerkers die nieuw zijn in hun rol op personeelszaken in een social profit organisatie of voor medewerkers van wie het takenpakket serieus is gewijzigd of die het door alle wijzigingen in sociale wetgeving ed moeilijk hebben het bos nog door de bomen te zien.

Door op mij beroep te doen voor een training on the job, haal je een rijke HR ervaring binnen de sociale sector in huis gaande van aanwerving,  onthaal, payroll, personeelsadministratie, functioneringsgesprekken, verzuimbeleid, arbeidsreglement en andere policies,...  Ik kan immers terugblikken op een ervaring van 12 jaar als verantwoordelijke personeel van een organisatie uit de sociale economie. De dagelijkse realiteit van een personeelsdienst in de sociale sector is mij dus zeer bekend. Bovendien bieden mijn competenties als trainer en coach in deze trajecten een duidelijke meerwaarde.

Training On the Job voor HR medewerkers van social-profit sector
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x