Training On the Job voor HR medewerkers van KMO's

Op zoek naar training on the job voor HRM medewerkers in je KMO?

Een nieuwe medewerker op je personeelsdienst? Een nieuwe personeelsverantwoordelijke? Of op zoek naar een ondersteuning voor medewerkers HRM gezien de vele wijzigingen die zich de voorbije jaren op gebied van sociale wetgeving en personeelsadministratie hebben afgespeeld?

Verlies niet te veel tijd om hen opleidingen te laten volgen in een klaslokaal met eerder theoretische én te algemene inhoud, maar biedt hen een ondersteuning die praktisch én oplossingsgericht is: training on the job. En zeker in een KMO geldt de regel dat tijd geld kost. De krapte op de arbeidsmarkt zorgt er mee voor dat je als KMO misschien niet de 'witte raaf' kan vinden voor op je personeelsdienst. Maar je kan medewerkers mits de juiste begeleiding laten uitgroeien tot een  witte raaf.

Onderzoek toont aan dat medewerkers meer leren van trainen ‘on the job’ dan van een training ergens op een externe locatie.

Tijdens de training on the job worden je medewerkers individueel begeleid tijdens de dagelijkse werkzaamheden op de personeelsdienst in een KMO. Mijn taak is om hen met meer kennis van zaken en zelfvertrouwen in hun dagelijkse werkzaamheden te laten groeien. 

Deze begeleiding is ideaal voor medewerkers die nieuw zijn in hun rol op personeelszaken of voor medewerkers van wie het takenpakket serieus is gewijzigd of die het door alle wijzigingen in sociale wetgeving ed moeilijk hebben het bos nog door de bomen te zien.

Door op mij beroep te doen voor een training on the job, haal je een rijke HR ervaring  in huis gaande van aanwerving,  onthaal, payroll, personeelsadministratie, functioneringsgesprekken, verzuimbeleid, arbeidsreglement en andere policies,...  Bovendien bieden mijn competenties als trainer en coach in deze trajecten een duidelijke meerwaarde.

Training On the Job voor HR medewerkers van KMO's
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x