Praktische Oplossingen Personeelsbeleid voor je KMO

HR Advies & Ondersteuning voor je KMO

Als KMO op zoek naar een partner, die samen met jou het personeelsbeleid bekijkt en je organisatie ondersteunt met praktische oplossingen die echt werken in de verschillende HR domeinen zoals aanwerving, onthaal, payroll- en personeelsadministratie, arbeidsreglement, verzuimbeleid, retentie- en loopbaanbeleid, ontslag?

Lees meer

Training On the Job voor HR medewerkers van KMO's

Als KMO op zoek naar een training on the job voor je (nieuwe) HR medewerkers/manager? Op zoek naar een ondersteuning voor medewerkers HRM die gezien de vele wijzigingen in sociale wetgeving en personeelsadministratie het noorden even kwijt zijn? Weet dat een on the job training hen én de werking van je personeelsdienst kan versterken.

Lees meer

BOM je stress - Individuele stresscoaching voor medewerkers van KMO's

Als je als werkgever merkt dat één of meerdere van je medewerkers overspannen reageren, vergeetachtiger zijn dan anders, deadlines niet meer halen,... Grijp dan tijdig in voor de symptomen toenemen en biedt je medewerkers het individueel traject 'BOM je stress' aan!

Lees meer

Return to work - individuele coaching bij werkhervatting voor medewerkers van KMO's

Return to work, of het terug aan het werk gaan na langdurig afwezigheid. Hoe langer een medewerker afwezig blijft, hoe kleiner de kans op werkhervatting. En dit op een moment dat je alle talenten in je organisatie nodig hebt! Wat kan je doen om je medewerker sneller weer aanwezig te hebben in je organisatie?

Lees meer

Stay@work - workshops & trainingen voor medewerkers en leidinggevenden van KMO's

Stay@Work, of: het aanwezig houden van je talenten. Cijfers geven aan dat meer dan 30% van de ziektedagen wordt veroorzaakt door overmatige stress. De stress wegnemen, de werkdruk verlagen, nee dat kan je als werkgever niet. Maar je kan wel medewerkers van alle niveaus beter leren omgaan met stress en zo afwezigheid voorkomen. Hier een greep uit mijn aanbod rond workshops & trainingen.

Lees meer
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x