Aanbod: Online coaching voor coaches

Als coach op zoek naar online coaching? Zit je als coach met twijfels en vragen over je job? Als coach weet je als geen ander hoezeer coaching je kan versterken. Heb je zelf al eens gedacht je een coaching te gunnen?

Herken je je als coach in een of meerdere van deze situaties?

  • Hoe kan ik een beter evenwicht vinden tussen mijn werk en mijn privéleven?
  • Ik heb het gevoel dat ik in mijn job als coach niet kan tonen waar ik echt goed in ben. Wat kan ik hieraan doen?
  • Ik combineer al een hele tijd coaching in bijberoep met mijn hoofdberoep. Kan ik de stap naar coach in hoofdberoep zeten?
  • Ik zou graag mijn talenten beter benutten in mijn job als coach. Hoe kan ik dat doen?
  • Ik heb het gevoel dat ik op een kruispunt zit in mijn loopbaan. Welke richting ga ik best uit?

Dan kan deze loopbaanbegeleiding specifiek gericht op coaches jou helpen om te ontdekken wat je sterker maakt in je werk als coach en energie geeft.

Wat doen we?

Ik verken eerst jouw concrete vraag waar je de coaching mee start en in functie van jouw concrete vraag gaan we van start. Ik bezorg je ter voorbereiding van onze online sessie  opdrachten om thuis te maken. In de online sessie zelf bespreken en verdiepen we dan de oefeningen en opdrachten. Zo kom jij stap voor stap tot nieuwe ideeën en inzichten die jou in je werk als coach zullen versterken.

Persoonlijk ontwikkelplan

In een persoonljk ontwikkelingsplan, je eigen POP, hou je je inzichten bij en noteer je de verschillende acties die je gaat ondernemen om sterker te zijn in je werk als coach.

We zorgen ervoor dat je persoonlijk ontwikkelplan een stappenplan bevat met een duidelijke timing. Zo krijg je de dingen deze keer ook echt gedaan en kom je versterkt uit de coaching.

Nazorg

Bij de laatste sessie spreken we af wanneer we dit half uurtje inplannen om te kijken hoe jij ondertussen aan de slag bent gegaan met de acties uit je POP.

Hoeveel kost het jou?

Dit traject is betaalbaar met loopbaancheques. Ook indien je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, kan je bij mij terecht. Voor deze online formule bied ik je de formule 'Loopbaancoaching Regular' aan.

Aangezien het bij een loopbaancheque niet voor niets gaat om een pakket van 4 sessies, biedt het pakket ‘Loopbaancoaching Regular’ je ook 4 coaching sessies. Voor dit pakket betaal je bij aanvang van de coaching 459,8 EUR BTW  inclusief. 

Meer weten?

We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit 30-45 minuten durende gesprek kijk ik met je mee waar je momenteel mee zit en wat jouw eerste stap kan zijn om als coach sterker te zijn in je werk.
Aanbod: Online coaching voor coaches

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x