HR Coaching voor zaakvoerders

Als zaakvoerder sterker in personeelsbeleid? Gun jezelf een individuele coaching om jou te ondersteunen. Geen blabla, maar praktische oplossingen die werken!

Herken je je in deze situatie? Jouw organisatie breidt uit en je hebt plots meer personeel. Je hebt een up to date arbeidsreglement en je sociaal secretariaat staat je bij rond het berekenen van de lonen en sociale documenten. Maar...

...je worstelt met de vragen waar medewerkers mee komen, hoe volg je hun functioneren op, wat doe je als je medewerker weer eens ziek valt, wat doe je als twee collega's voor dezelfde periode verlof aanvragen, welk soort werkgever wil je zijn voor je medewerkers en hoe breng je dat tot uiting in je personeelsbeleid...

Heb je als zaakvoerder of manager nood aan een sparring partner om je personeelsbeleid op punt te zetten, en je te coachen hoe om te gaan met personeelsitems? Neem dan contact met POP Consult & Coaching, je betrouwbare partner in personeelsadvies.


Merk je dat je vaak geconfronteerd wordt met vragen als:

  • Wat kan ik doen rond afwezigheid van mijn medewerkers?
  • Zijn onze functioneringsgesprekken nog motiverend?
  • Wat kan ik doen aan langdurige afwezigheid van medewerkers?
  • Hoe volg ik het functioneren van mijn medewerkers beter op?
  • Waar moet ik op letten als ik overga tot ontslag?

Gezien mijn ruime ervaring als HR Generalist sta ik je graag met raad en daad bij om jouw HR beleid vorm te geven. Op zoek naar een partner, die samen met jou je personeelsbeleid en loonadministratie bekijkt en jou ondersteunt met praktische oplossingen die echt werken?
HR Coaching voor zaakvoerders

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x