Over ons

‘Sterker in je werk’, dat is waar ik organisaties & individuen in ondersteun. 

Oplossingsgericht en praktisch zijn de kernwoorden bij mijn consultancy & coaching. 

POP Consult & Coaching staat dan ook voor  ‘Praktische Oplossingen Personeelsbeleid'.

Ik beschik over een ruime HR- en managementervaring in zowel de privé, non-profit en publieke sector. Tijdens mijn loopbaan bekleedde ik verschillende HR functies, werken met mensen loopt dus als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2016 startte ik in bijberoep als trainer en coach en in 2018 besloot ik om me helemaal voor POP Consult & Coaching in te zetten.

Mijn missie: organisaties en individuen ondersteunen om hun talenten aanwezig en duurzaam inzetbaar te houden in een snel veranderende arbeidsmarkt en maatschappij.

Oplossingsgericht en praktisch, dat zijn de kernwoorden bij mijn coaching en consultancy. Ik ben niet de coach of consultant die mensen om de oren slaat met dat werken je passie moet zijn of theoretische begrippen of concepten. Ik probeer met gezond verstand te kijken naar wat er zich afspeelt binnen de mens en de organisatie zonder me te veel laten leiden door nieuwe hypes en trends.

Werken aan duurzame inzetbaarheid en aanwezig houden van talenten, ik maak dat concreet door:

- HR advies & ondersteuning: POP Consult & Coaching, je betrouwbare partner in personeelsadvies. Gezien mijn ruime ervaring als HR Generalist zorg ik voor een hands-on én werkbare oplossing voor al je HR en payroll vragen. Nood aan oplossingen in de verschillende HR domeinen zoals aanwerving, onthaal, loonbeleid, opvolgen van je medewerkers, verzuimbeleid, retentie- en loopbaanbeleid, ontslag? Ik ben graag je sparring partner om jou te ondersteunen in je personeelsbeleid.

- Coaching voor je medewerkers: Als organisatie inzetten op coaching om jouw medewerkers en leidinggevenden beter te leren omgaan met stress en werkdruk en om hen te begeleiden naar een werkhervatting bij langdurige ziekte, daar kan je bij mij ook voor terecht.

- Salescoaching: dit luik is ontstaan uit de bundeling van mijn HR expertise met die van mijn echtgenoot Luc Vanheule. Luc, al meer dan 25 jaar sales manager in internationale bedrijven.  

- Coaching voor particulieren: mijn aanbod rond loopbaancoaching, sollicitatiecoaching, stresscoaching en begeleiding bij werkhervatting na ziekte vind je terug onder Coach Ann.


“We hebben ieder talent op de arbeidsmarkt nodig, of dat nu talent is met grijs haar, kleurrijk talent, talent met een beperking." (Fons Leroy)"Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x