Over mij

‘Sterker in je werk’, dat is waar ik organisaties, individuen en coaches in ondersteun. 

Oplossingsgericht en praktisch zijn de kernwoorden bij mijn consultancy & coaching. 

POP Consult & Coaching staat dan ook voor  ‘Praktische & OPlossingsgerichte’ Consulting & Coaching.

Ik beschik over een ruime HR- en managementervaring in zowel de privé, non-profit en publieke sector. Tijdens mijn loopbaan bekleedde ik verschillende HR functies, werken met mensen loopt dus als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2016 startte ik in bijberoep als trainer en coach en in 2018 besloot ik om me helemaal voor POP Consult & Coaching in te zetten.

Mijn missie: organisaties en individuen ondersteunen om hun talenten aanwezig en duurzaam inzetbaar te houden in een snel veranderende arbeidsmarkt en maatschappij.

Oplossingsgericht en praktisch, dat zijn de kernwoorden bij mijn coaching en consultancy. Ik ben niet de coach of consultant die mensen om de oren slaat met dat werken je passie moet zijn of theoretische begrippen of concepten. Ik probeer met gezond verstand te kijken naar wat er zich afspeelt binnen de mens en de organisatie zonder me te veel laten leiden door nieuwe hypes en trends.

Werken aan duurzame inzetbaarheid en aanwezig houden van talenten, ik vat dat samen als: 'sterk(er) in je werk' en ik maak dat concreet door:

- ondersteuning aan organisaties door praktisch HR advies van Aanwerving tot Ziektebriefje en oplossingsgerichte coaching voor medewerkers en leidinggevenden: werken aan duurzame inzetbaarheid dat begint al voor de aanwerving en sijpelt door in elk element van je personeelsbeleid: onthaal, arbeidsreglement en andere policies, functioneringsgesprekken, verzuimbeleid, payrollproces, ontslagbeleid,.. Als organisatie inzetten op coaching om jouw medewerkers en leidinggevenden beter te leren omgaan met stress en werkdruk en om hen te begeleiden naar een werkhervatting bij langdurige ziekte, daar kan je bij mij voor terecht.

- ondersteuning aan coaches: ik merk helaas dat er heel wat goeie coaches zijn die helaas geen deftig inkomen halen uit hun coachingsactiviteiten en dan op den duur er ook mee stoppen. Dat is uiteraard zeer jammer voor hen, maar ook voor alle coachees die ze hadden kunnen coachen. Omdat goeie coaches dus broodnodig zijn om alle talenten aanwezig en duurzaam inzetbaar te houden, werkte ik mijn 'coach-de-coach' traject uit.

- coaching voor particulieren: mijn aanbod rond loopbaancoaching, sollicitatiecoaching, stresscoaching en begeleiding bij werkhervatting na ziekte vind je terug onder Coach Ann.


“We hebben ieder talent op de arbeidsmarkt nodig, of dat nu talent is met grijs haar, kleurrijk talent, talent met een beperking." (Fons Leroy)"Over mij

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x