Over mij


‘Sterker in je werk’, dat is waar ik organisaties & individuen in ondersteun. 
Oplossingsgericht en praktisch zijn de kernwoorden bij mijn consultancy & coaching. 
POP Consult & Coaching staat dan ook voor  ‘Praktische Oplossingen Personeelsbeleid'.

Ik beschik over een ruime HR- en managementervaring in zowel de privé, non-profit en publieke sector. Tijdens mijn loopbaan bekleedde ik verschillende HR functies, werken met mensen loopt dus als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2012 startte ik in bijberoep als trainer en coach en in 2016 richtte ik POP Consult & Coaching op. Die POP staat voor Praktische Oplossingen Personeelsbeleid.

Organisaties en individuen ondersteunen om hun talenten aanwezig en duurzaam inzetbaar te houden in een snel veranderende arbeidsmarkt en maatschappij - 'sterker in je werk' noem ik dat - dat is de 'why' van POP Consult & Coaching.

Praktische Oplossingen Personeelsbeleid, dat is 'hoe' POP Consult & Coaching organisaties hierin ondersteunt.


Oplossingsgericht en praktisch, dat zijn dus de kernwoorden bij mijn coaching en consultancy. Ik ben niet de coach of consultant die mensen om de oren slaat met dat werken je passie moet zijn of met theoretische begrippen of concepten. 

Ik probeer met gezond verstand te kijken naar wat er zich afspeelt binnen de mens en de organisatie zonder me te veel laten leiden door nieuwe hypes en trends.

Om ook individuen te kunnen ondersteunen in het duurzaam inzetbaar blijven tijdens hun loopbaan behaalde ik met POP Consult & Coaching der erkenning als door de VDAB gemandateerd loopbaancentrum. Dit maakt dat het voor jou als werknemer, ambtenaar, zelfstandige en vrij beroep mogelijk is om de loopbaancoaching via het systeem van loopbaancheques te betalen.

Mensen en organisaties zien groeien, daar doe ik het voor!

Mijn belofte: Geen blabla maar oplossingen die werken!


“We hebben ieder talent op de arbeidsmarkt nodig, of dat nu talent is met grijs haar, kleurrijk talent, talent met een beperking." (Fons Leroy)"Over mij

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x