Training On the Job voor HR medewerkers

Op zoek naar training on the job voor HRM medewerkers?

Een nieuwe medewerker op je personeelsdienst? Een nieuwe personeelsverantwoordelijke? Of op zoek naar een ondersteuning voor medewerkers HRM die gezien de vele wijzigingen in  sociale wetgeving en personeelsadministratie het noorden even kwijt zijn? Slaag je er door de krapte op de arbeidsmarkt niet in de witte raaf te vinden voor je vacature op de personeelsdienst? Weet dat een on the job training hen én de werking van je personeelsdienst kan versterken.

Verlies niet te veel tijd om hen opleidingen te laten volgen in een klaslokaal met eerder theoretische én te algemene inhoud, maar biedt hen een ondersteuning die praktisch én oplossingsgericht is: training on the job.

Onderzoek toont immers aan dat medewerkers meer leren van trainen ‘on the job’ dan van een training ergens op een externe locatie.

Tijdens de training on the job worden je medewerkers individueel begeleid tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Mijn taak is om hen met meer kennis van zaken en zelfvertrouwen in hun dagelijkse werkzaamheden te laten groeien. 

Deze begeleiding is ideaal voor medewerkers die nieuw zijn in hun rol op personeelszaken of voor medewerkers van wie het takenpakket serieus is gewijzigd of die het door alle wijzigingen in sociale wetgeving ed moeilijk hebben het bos nog door de bomen te zien.

Door op mij beroep te doen voor een training on the job, haal je een rijke HR ervaring  in huis gaande van aanwerving,  onthaal, payroll, personeelsadministratie, functioneringsgesprekken, verzuimbeleid, arbeidsreglement en andere policies,... en dit zowel in organsaties in privé, publieke en non-profit sector. Bovendien bieden mijn competenties als trainer en coach in deze trajecten een duidelijke meerwaarde.

Training On the Job voor HR medewerkers
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x