Oplossingen

HR Consultancy & advies Personeelsbeleid

Als organisatie op zoek naar een partner, die samen met jou het personeelsbeleid bekijkt en je organisatie ondersteunt met praktische oplossingen die echt werken in de verschillende HR domeinen zoals aanwerving, onthaal, payroll- en personeelsadministratie, arbeidsreglement, verzuimbeleid, retentie- en loopbaanbeleid, ontslag?

Lees meer

Training On the Job voor HR medewerkers

Op zoek naar een training on the job voor je (nieuwe) HR medewerkers/manager? Op zoek naar een ondersteuning voor medewerkers HRM die gezien de vele wijzigingen in sociale wetgeving en personeelsadministratie het noorden even kwijt zijn? Weet dat een on the job training hen én de werking van je personeelsdienst kan versterken.

Lees meer

Individuele stresscoaching

Als je als werkgever merkt dat één of meerdere van je medewerkers overspannen reageren, vergeetachtiger zijn dan anders, deadlines niet meer halen,... Grijp dan tijdig in voor de symptomen toenemen en biedt je medewerkers het individueel traject 'BOM je stress' aan!

Lees meer

Return to work: ondersteuning voor organisatie en medewerker

Return to work, of het terug aan het werk gaan na langdurig afwezigheid. Hoe langer een medewerker afwezig blijft, hoe kleiner de kans op werkhervatting. En dit op een moment dat je alle talenten in je organisatie nodig hebt! Wat kan je doen om je medewerker sneller weer aanwezig te hebben in je organisatie?

Lees meer

Back to Basics: van dood verzuimbeleid naar actief aanwezigheidsbeleid

Back to Basics, of werk maken van een actief aanwezigheidsbeleid voor je organisatie. Vermoedelijk is er al een verzuimbeleid of gelden er al bepaalde afspraken in je organisatie. We gaan dus eerst in kaart brengen wat je nood is, wat er in je organisatie al is om dan een plan van aanpak uit te werken.

Lees meer
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x