Lieve Devlies

Loopbaancoaching zonder bla-bla maar op maat en met resultaat?

  • Voel je niet meer zo goed in je job, maar je weet niet waarom?
  • Heb je het gevoel een andere richting te willen uitgaan, maar je weet niet welke?
  • Wil je je zelfvertrouwen of assertiviteit verhogen om sterker in je job te staan? 
  • Ben je op zoek hoe bewuster richting te geven aan je carrière en loopbaan? 
  • Wil je opnieuw goesting en energie vinden in je werk?
  • ... 

Dan kan loopbaancoaching jou helpen om terug sterker te staan in je werk. Dat kan zijn ofwel in je huidige werksituatie ofwel in een andere werksituatie. 

Onze loopbaancoach regio Wevelgem-Kortrijk: Lieve Devlies!

Meet Lieve Devlies! Een coach met zachte maar diepgaande aanpak die gelooft dat je pas kan groeien als je op de juiste plek zit.

Tijdens de coaching zoekt Lieve samen met jou uit wat jouw talenten zijn en waar jij energie van krijgt. Niet alleen woorden, want in de coaching stemmen we ook acties af die jij kan ondernemen om iets te veranderen aan hoe jij je nu voelt en en hoe jij terug aan het stuur komt te staan van je loopbaan.

Al tijdens de coaching voel jij je weer sterk(er) in je werk en krijg je zicht op welke keuzes te maken naar de toekomst. Met de inzichten uit de loopbaancoaching pak je energielekken aan en voorkom je klachten als stress, burn out of bore out. 

Lieve werkte lang in de financiële sector voor ze na een loopbaanbegeleidingstraject overstapte naar de zorgsector in een coördinerende rol met accenten op HR, coaching, PR en marketing.

Aandacht voor de mens in een werkcontext net als blijven leren is voor Lieve een vast gegeven in haar eigen loopbaan. Zo haalde ze  op haar 39ste een extra diploma in Maatschappelijk werk en volgde ze kort hierna ook een opleiding tot gecertificeerd loopbaancoach.

Daarnaast werkte ze meerdere jaren freelance als schrijftolk voor mensen met een auditieve handicap, werkt ze deeltijds mee in het rekruteringskantoor van haar echtgenoot én is ze de fiere mama van drie volwassen zonen.

Lieve verwoordt het zo: “Ik heb aan de lijve ondervonden dat je pas kan groeien als je op de juiste plek zit. Tijdens mijn laatste job heb ik vooral mijn talent ingezet om mensen aan te sturen. Ik geloof sterk in talentontwikkeling en dit is al jaren de rode draad doorheen mijn professionele loopbaan. Het geeft mij uiterste voldoening om mensen te begeleiden en te zien groeien.”

Lieve wordt gewaardeerd om haar empathisch vermogen, haar inzicht in jouw drijfveren en haar zachte doch diepgaande aanpak: Duwen zonder te bruskeren.


In loopbaancoaching spitst Lieve zich toe op:

  • Sterker in je werk: loopbaancoaching
  • Sterker terug aan de slag: werkhervatting na afwezigheid
  • Sterker tegen stress: bewuster omgaan met spanning en stress in je werk
  • Sterker solliciteren: sollicitatie coaching

Bij ons geen blabla-coaching maar coaching op maat en met resultaat! 

Lokatie: Kortrijkstraat 145, 8560 Wevelgem  - alle coachings kunnen ook online doorgaan


Loopbaancoaching met VDAB Loopbaancheques

Lieve werkt als een gecertifieerd partner binnen het netwerk van POP Consult & Coaching. 


Lieve Devlies

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x