HR Partner

HR Partner: advies en ondersteuning voor je personeelsbeleid en loonadministratie

Herken je je in deze situatie? Jouw organisatie breidt uit en je hebt plots meer personeel. Je hebt een up to date arbeidsreglement en je sociaal secretariaat staat je bij rond het berekenen van de lonen en sociale documenten. Maar...

...je worstelt met de vragen waar medewerkers mee komen, hoe volg je hun functioneren op, wat doe je als je medewerker weer eens ziek valt, je krijgt je vacatures niet ingevuld, wat doe je als twee collega's voor dezelfde periode verlof aanvragen, welk soort werkgever wil je zijn voor je medewerkers en hoe breng je dat tot uiting in je personeelsbeleid...

Heb je als zaakvoerder of manager nood aan een partner om je personeelsbeleid op punt te zetten, en je te coachen hoe om te gaan met personeelsitems? Neem dan contact met POP Consult & Coaching, jouw betrouwbare partner in personeelsadvies.

 

Merk je dat je vaak geconfronteerd wordt met vragen als:

  • Hoe krijg ik mijn vacatures ingevuld?
  • Wat kan ik doen rond afwezigheid van mijn medewerkers?
  • Zijn onze functioneringsgesprekken nog motiverend?
  • Wat kan ik doen aan langdurige afwezigheid van medewerkers?
  • Hoe volg ik het functioneren van mijn medewerkers beter op?
  • Waar moet ik op letten als ik overga tot ontslag?

Gezien mijn ruime ervaring als HR Generalist en coach sta ik je graag met raad en daad bij om jouw HR beleid vorm te geven en schakel hiervoor indien nodig ook de best geschikte freelance HR expert in uit mijn eigen sterk netwerk.

Als HR Partner begeleid ik zaakvoerders van KMO's in het uitwerken van een structureel en transparant personeelsbeleid, passend bij de zaak en de zaakvoerder waarbij ingezet wordt op het duurbaar inzetbaar houden van talenten. Hierbij pas ik mijn 3D-model toe: Discovery-Dream-Design. Zo komen we tot een personeelsbeleid dat volledig aansluit bij de kernwaarden van je organisatie.


Op zoek naar een partner, die samen met jou je personeelsbeleid en loonadministratie bekijkt en jou versterkt met praktische oplossingen die echt werken?

Voordelen van POP Consult & Coaching als HR Partner:

- professioneel advies en ondersteuning van aanwerving tot ontslag

- praktische oplossingen op personeelsvlak

- advies en expertise op maat van je vraag en je zaak

- meer structuur en transparantie in je personeelsbeleid

- klemtoon op duurzame inzetbaar houden van talenten
HR Partner

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x