Training On the Job voor HR medewerkers

Op zoek naar training on the job voor je HR medewerker?

Een nieuwe medewerker op je personeelsdienst? Een nieuwe personeelsverantwoordelijke? Jouw bedrijf breidt uit en je wil een medewerker enkele HR taken laten opnemen? Spaar jezelf geld en tijd en kies voor een snelle inwerking en professionele ondersteuning van je HR medewerker!

Verlies niet te veel tijd om je HR medewerker opleidingen te laten volgen in een klaslokaal met eerder theoretische én te algemene inhoud, maar kies voor een ondersteuning die praktisch én oplossingsgericht is: training on the job. En zeker vandaag meer dan ooit geldt de regel dat tijd geld kost. De krapte op de arbeidsmarkt zorgt er mee voor dat je als werkgever misschien niet de 'witte raaf' kan vinden voor op je personeelsdienst. Maar je kan medewerkers mits de juiste begeleiding wel laten uitgroeien tot een witte raaf.

Onderzoek toont aan dat medewerkers meer leren van trainen ‘on the job’ dan van een training ergens op een externe locatie.

Tijdens de training on the job wordt je medewerker individueel begeleid tijdens de dagelijkse werkzaamheden op de personeelsdienst. Mijn taak is om hen met meer kennis van zaken en zelfvertrouwen in hun dagelijkse werkzaamheden te laten groeien. 

Deze begeleiding is ideaal voor medewerkers die nieuw zijn in hun rol op personeelszaken of voor medewerkers van wie het takenpakket serieus is gewijzigd of die het door alle wijzigingen in sociale wetgeving ed moeilijk hebben het bos nog door de bomen te zien.

Door op mij beroep te doen voor een training on the job, haal je een rijke HR ervaring  in huis gaande van aanwerving,  onthaal, payroll, personeelsadministratie, functioneringsgesprekken, verzuimbeleid, arbeidsreglement en andere policies,...  Bovendien bieden mijn competenties als trainer en coach in deze trajecten een duidelijke meerwaarde.

Training On the Job voor HR medewerkers

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x